Ο Πότης και ο Αποστόλης, οδηγούνται στο κρατητήριο και ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπερασπιστή τους. Η Αριάδνη, εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Ιουλία, φέρνοντας τον Στάθη σε άβολη θέση.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Δημοσθένης κλείνει ραντεβού με τον Ισίδωρο για να πάρει τα χρήματα από τον εκβιασμό που του κάνει. Εν τω μεταξύ, η Αθηνά διαβάζει με προσοχή το βιβλίο που έγραψε η μητέρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται για την ίδια τη βιογραφία της.

Η Μαργαρίτα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν η Θεοδώρα της ανακοινώνει ότι είναι έγκυος, ενώ λίγο αργότερα όταν η νεαρή λέει και στον Παρασκευά τα νέα,
εκείνος τρέμει στη ιδέα μήπως κρατήσει το παιδί.

Ο Ισίδωρος, αφού αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό μέρος, η αστυνομία συλλαμβάνει τον άντρα που έστειλε ο Δημοσθένης να τα παραλάβει για λογαριασμό του. Κι ενώ η Αθηνά διαβάζει το βιβλίο που έγραψε η Μαρία, έρχεται μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη…

Η Αρετή έχει μια απρόσμενη επίσκεψη στο μαγαζί, ενώ ο Βαγιάκος προτείνει στον Δημοσθένη ένα σχέδιο για να διώξουν μια για πάντα τον Κουράκο και τη Δήμητρα από την Αρεόπολη.