Η Μάγισσα – Η σειρά φτάνει στο μεγάλο της φινάλε και δύο πρόσωπα κρατούν τα κλειδιά της εξέλιξης, ετοιμάζονται να φέρουν εκπλήξεις και ανατροπές. Στο προηγούμενο επεισόδιο, πήραμε μια γεύση του τι θα αντιμετωπίσουμε στο τελικό κεφάλαιο.

Η Μάγισσα – Μια ανάσα πριν το τραγικό φινάλε

Το φινάλε υπόσχεται να είναι επικό και προκλητικό. Η συμμαχία της Θεοφανώς με τον Σπήλιο καθορίζει την κατάληξη της ιστορίας της Μάγισσας. Η Κυπριανή βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Σπήλιο, ο οποίος επιδιώκει εκδίκηση για τις πράξεις της. Απόψε, ο Σπήλιος θα βιώσει ένα όραμα με τον πεθαμένο γιο του, Πετρούνη, ζητώντας μετάνοια. Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης. Η Κυπριανή θα αντιμετωπίσει τον Σπήλιο και την Θεοφανώ, που ουσιαστικά είναι η Αναχίτ.

Η εκδίκηση θα είναι η κυρίαρχη λέξη στο τέλος της σειράς. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τον επίλογο για τους ήρωες, τόσο των Λασκαραίων όσο και των Γερακάρηδων, και ποιοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν και ποιοι θα χάσουν τη ζωή τους. Η ένταση φτάνει στο αποκορύφωμά της καθώς οι δυνάμεις συγκρούονται και οι μοίρες των χαρακτήρων στέκονται αβέβαιες στην ισορροπία. Κάθε κίνηση, κάθε απόφαση έχει το δικό της βάρος στην τελική εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ