Η Μάγισσα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς η Κυπριανή θα αναλάβει την ενέργεια να σκοτώσει τον Αντρέι και τη Θεοφανώ. Οι σκηνές θα είναι δραματικές, καθώς η Γερακίνα βρίσκεται στο στόχαστρο του Αντρέι, που απειλεί να την εξοντώσει μπροστά στον Σπήλιο.

Η Μάγισσα επεισόδια – Δίνει την χαριστική βολή σε Αντρέι – Θεοφανώ

Το όραμα που είχε ο Σπήλιος με τον Πετρούνη επιβεβαιώνει τις υποψίες της Γερακίνας για τη δολοφονία του γιου της. Συγκρούεται με τον Σπήλιο η Κυπριανή, ενώ ο Αντρέι εισβάλλει στον Πύργο των Γερακάρηδων, απειλώντας να εξοντώσει τη Γερακίνα αν δεν απελευθερωθεί η Θεοφανώ. Ωστόσο, η Θεοφανώ διαβεβαιώνει τον Αντρέι ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι πύργοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα με απρόβλεπτους εχθρούς και συμμάχους.

Η Θεοφανώ είναι έτοιμη για εκδίκηση, ενώ με τον Αντρέι πιάνονται στα δίχτυα της Κυπριανής, που είναι αποφασισμένη να φτάσει στον στόχο της με κάθε δυνατό κόστος. Το τελευταίο επεισόδιο θα φέρει την απόλυτη ανατροπή. Θα δούμε αν η Κυπριανή θα επιτύχει στο σχέδιό της ή αν θα υπάρξει μια απροσδόκητη εξέλιξη που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ