Η Αριάδνη προχωρά σε αίτηση αλλαγής επωνύμου, επιλέγοντας το επώνυμο Καπερνάρου, μια απόφαση που ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία ο Στάθης. Η Αριάδνη αποφασίζει να μην έχει καμία επαφή με τη μητέρα της, ενώ ο Λυκούργος ερευνά για την αυθεντικότητα της υπογραφής της Ιουλίας στην πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης. Τελικά, αποδεικνύεται ότι η υπογραφή είναι γνήσια.

Η Αριάδνη γνωρίζει τον Μάνο, ο οποίος την πείθει να γνωριστεί με τον Ισίδωρο και ελπίζει ότι κάποτε θα δώσει μια ευκαιρία και στην Ιουλία. Η κοπέλα επισκέπτεται για πρώτη φορά το σπίτι των Βρεττάκων και γνωρίζει τους συγγενείς της.

Ο Στάθης αγοράζει έναν ακόμα ελαιώνα και ο Ισίδωρος αρρωσταίνει, με την Αμαλία να τον φροντίζει, ενώ η Μαρίνα είναι σε σύγκρουση με την Αμαλία για την ανατροφή της Αγγελικής. Ο Μάνος ζητάει από τη Μαρίνα να προσπαθήσουν ξανά για παιδί, αλλά η Μαρίνα αντιδρά.

Η Αμαλία και η Αθηνά βρίσκονται σε τεταμένες σχέσεις, με την Αθηνά να ενοχλείται από την εμφάνιση της Αμαλίας στον ελαιώνα. Η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι είναι έγκυος από εκείνον, ενώ ο Δημοσθένης αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα που θα πάρει ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Ισίδωρο.