Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς «Το ναυάγιο» αναμένονται συναρπαστικά, με την Ειρήνη να ανακαλύπτει, έντρομη, το άψυχο σώμα της Κλαίρης στο πηγάδι της αυλής του σπιτιού του Ιπποκράτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Η Ειρήνη έπειτα από κάποιες κουβέντες της αδερφής της Κλαίρης, Ευγενίας, θα αρχίσει να υποπτεύεται τον Ιπποκράτη για τον θάνατο της συζύγου του.

Μια μέρα λοιπόν, η Ειρήνη θα βρεθεί στον κήπο με τον Ορφέα, τον γιο του Ιπποκράτη, ο οποίος θα της πει πως ο πατέρας του δεν του επιτρέπει να πλησιάσει το πηγάδι από φόβο μην πέσει μέσα. Η Ειρήνη όμως θα τον ενθαρρύνει να πλησιάσει και να κοιτάξει μέσα, ελπίζοντας να διώξει τους φόβους του. Έτσι, θα δουν κάτι να επιπλέει, όμως εκείνη θα πει στο παιδί ότι πρόκειται για σκουπίδια.

Στη συνέχεια θα μιλήσει στην Δήμητρα για αυτό που αντίκρισε και την επόμενη μέρα οι δυο τους θα πάνε στο πηγάδι για να διαπιστώσουν αν όντως ο Ιπποκράτης σκότωσε την γυναίκα του, Κλαίρη, και πέταξε το πτώμα της εκεί. Έπειτα από αυτό, έρχονται νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στο «Ναυάγιο».