Με πένθιμες καμπάνες ανοίγει αυλαία ο «Έρωτας Φυγάς» για το 2024… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγά» του ΑΝΤ1, έρχονται με μια γερή δόση σασπένς καθώς ένας χαρακτήρας πρόκειται να χάσει τη ζωή του, συγκλονίζοντας το Κιάρι.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο pythia.gr, οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια της χρονιάς είναι ραγδαίες . Μεταξύ αυτών είναι η απειλή της Νότας προς την Ελπίδα, πως αν εκδικηθεί την ανιψιά της θα την σκοτώσει, ενώ την ίδια στιγμή η Ευγενία αποφυλακίζεται. Παράλληλα, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα διανύουν μια περίοδο ευτυχίας στη ζωή τους, ενώ η Μαργέτα, με την βοήθεια του Στέφανου, σχεδιάζει την επιστροφή της στο Κιάρι.

Ωστόσο, μέσα σε όλα αυτά, πρόκειται να συμβεί ένας θάνατος, αυτός της Φωτεινής, της συζύγου του Κοντογιάννη. Ο θάνατος της θα κάνει τον Κοντογιάννη να χάσει το μυαλό του και θα τον οδηγήσει στην κατάθλιψη. Παρ’ όλα αυτά, αυτός δεν θα είναι ο μόνος θάνατος στην σειρά, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλοι ξαφνικοί που θα αφήσουν το κοινό άφωνο.