Η Μαρίνα δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Αντώνη και τον κατηγορεί ευθέως που δεν προστάτεψε τον γιο της και που όλα αυτά τα χρόνια της έκρυβε την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική βλέπει τον Νικηφόρο στον ύπνο της, που της ζητά να αναλάβει η ίδια την εκδίκηση για τον θάνατό του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Όταν ξυπνά δείχνει πολύ μεγαλύτερη ψυχραιμία και απελευθερώνει τον Μαθιό από το μαρτύριο, εξηγώντας του πως δεν έχει πλέον την απαίτηση να δράσει ο ίδιος. Εκείνος κάνει το μεγάλο λάθος να πιστέψει πως η Βασιλική λογικευτηκε και οι δυο τους θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τον πόνο του.

Παρόλα αυτά, η πραγματική αλήθεια είναι πως η δίψα της εκδίκησης μεγαλώνει ακόμη περισσότερο μέσα της, οδηγώντας την να πλησιάσει και πάλι την Καλλιόπη. Μόνο εκείνη μπορεί να καταλάβει το μίσος της για την οικογένεια των Βρουλάκηδων και να την υποστηρίξει στην εκδίκησή της και η συμμαχία που δημιουργούν είναι ικανή να διαλύσει τα πάντα.

Ο Παύλος, βλέποντας την κατάσταση να επιδεινώνεται, πλησιάζει τον Αντώνη και του αποκαλύπτει την κρυψώνα του Λάζαρου. Του δίνει λεπτομερείς πληροφορίες για το πού μπορεί να τον βρει και ο αστυνόμος σπεύδει να συλλάβει τον Λάζαρο προτού τον προλάβουν οι Σταματάκηδες και προκληθεί μια ακόμη αιματηρή σύγκρουση.

Όμως, δεν γνωρίζει ότι η Βασιλική και η Καλλιόπη έχουν ήδη καταστρώσει ένα σκοτεινό σχέδιο, και αυτή τη φορά κανείς δεν θα μπορέσει να τις εμποδίσει. Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv η Εύα συνεχίζει το δικό της σχέδιο εναντίον του Μαθιού, εκπληρώνοντας την επιθυμία του αδερφού της να τιμωρηθεί.