Η συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο» συγκλονίζει, με την αυτοκτονία του Μάριου, ενώ ο θάνατος του βυθίζει στις ενοχές την Στέλλα, η οποία θεωρεί ότι εκείνη τον οδήγησε εκεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η Στέλλα, βυθισμένη στον πόνο από τον χαμό του Κυριάκου και τον ρόλο του Μάριου στην τραγωδία, θέλησε να πάρει εκδίκηση. Με την βοήθεια του Βασίλη καταλαβαίνει ότι οδηγείται σε λάθος αποφάσεις και πλέον μετανιωμένη προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό του Μάριο, βοηθώντας τον να ξανά φτιάξει τη ζωή του.

Ο Παντελίδης, ωστόσο, ενημερωμένος για την επίθεση της Στέλλας, προσπαθεί να πείσει τον Μάριο να προχωρήσει σε μήνυση. Στόχος βέβαια είναι να σταματήσει την Στέλλα από την προσπάθεια της να κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και να την εκβιάσει.

Την ίδια ώρα, όμως ο Μάριος, που έχει βάρος από τις συνέπειες της πράξης του και την πίεση του Παντελίδη, τρελαίνεται και η σκέψη της αυτοκτονίας είναι η μόνη διέξοδος που βλέπει μπροστά του, κάτι που κανείς δεν θα μπορέσει να εμποδίσει.

Όταν η τραγική είδηση φτάνει στη Στέλλα, όπως θα παρακολουθήσουμε, εκείνη γεμίζει ενοχές και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της και να αναλάβει την ευθύνη για αυτές. Έτσι, λοιπόν, σκέφτεται να πάει στην αστυνομία και να ομολογήσει τα πάντα, ενώ ο Βασίλης που στέκεται δίπλα της προσπαθεί να την σταματήσει, εξηγώντας της ότι αν παραδοθεί δεν υπάρχει γυρισμός και η ζωή της θα καταστραφεί…