Ο Στάθης και η Ιουλία φτάνουν στο σπίτι στην Κηφισιά, όπου εκείνη τον ενημερώνει ότι η γυναίκα που θα δούλευε εσωτερική άλλαξε γνώμη και δεν θα πάει. «Ωραία, μην αδειάσεις βαλίτσες. Σε βουτάω και γυρνάμε πίσω στη Μάνη!», της απαντά τσιτωμένος, αλλά εκείνη του εξηγεί πως βρήκε άλλη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Ιουλία, το καλό που σου θέλω να μη με δουλεύεις. Γιατί δεν πρόκειται να το κουνήσω ρούπι μέχρι να την δω!», της λέει και την κοιτάζει καχύποπτα. Στη συνέχεια πηγαίνουν μια βόλτα και όταν επιστρέφουν στο σπίτι ο Στάθης σκέφτεται πιο δωμάτιο θα επιλέξει.

«Δηλαδή θα είμαστε στο ίδιο σπίτι και θα ξαπλώνουμε σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες;» τον ρωτά κ εκείνος της λέει να μην τον προκαλεί. «Στάθη, οι ορμόνες μου κάνουν πάρτι… Σε θέλω..» του απαντά και ο Στάθης την φιλάει με πάθος, την παίρνει αγκαλιά και πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα…

Η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και η Μαρίνα προσπαθεί να σπάσει τον πάγο, αλλά εκείνη εξακολουθεί να είναι απότομη. «Δεν με χωνεύετε, το εμπέδωσα πια! Από την ώρα που γυρίσαμε από την Αμερική με τον Ισίδωρο και σας είπαμε ότι παντρευτήκαμε, με κοιτάτε με μισό μάτι..Δεν υπάρχει λόγος να κρύβετε την απέχθειά σας! Δεν είμαι βλάκας!Ότι κι αν έκανα, το βρίσκατε λάθος! Όλα λάθος! Είστε προκατειλημμένοι, παραδέξου το! », της λέει και η Μαρίνα της εξηγεί:

«Όταν μας καπελώνεις σε σχέση με το παιδί, μην περιμένεις να καθίσουμε με τα χέρια σταυρωμένα! Σου εξηγήσαμε χίλιες φορές κι εσύ συνεχίζεις το ίδιο μοτίβο! Κάθε δράση έχει κι αντίδραση Αμαλία.. Κανείς δεν σε απεχθάνεται! Αλλά δεν γίνεται να περνάει πάντα το δικό σου!» και την παρατάει, ενώ η Αμαλία βράζει μέσα της…

Έχει βραδιάσει και η Δήμητρα ενημερώνει τον Γιώργη για την εξέλιξη της μυστικής αποστολής της: «Βρήκα μόνο άδεια κιβώτια.. Στον πάτο τους είχαν βέβαια λίγη σκόνη.. Μάζεψα ότι μπορούσα και την έστειλα στα εργαστήρια. Αντέγραψα ότι αρχεία είχε μέσα το τάμπλετ κι έστειλα το στικάκι για έρευνα. Για να δούμε..», του λέει κι εκείνος εύχεται να συγκεντρωθούν το συντομότερο τα απαραίτητα στοιχεία για να τελειώνει αυτή η υπόθεση, καθώς ανησυχεί για την ασφάλεια της.