Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα συνεχίζεται με τη Θεοφανώ να μπλέκει σε νέες περιπέτειες με τον Τζανή και τη Δαμιανή και την Αναχίτ να τη βοηθάει.

Η σειρά του ΑΝΤ1 θα έχει μεγάλες ανατροπές στη συνέχεια με τον Τζανή να κάνει νέες συμμαχίες για να εκδικηθεί τους Λασκαραίους.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Αναχίτ σώζει τη Θεοφανώ

Ο γδικιωμός Λασκαραίων – Γερακάρηδων φουντώνει ξανά με απρόβλεπτες συνέπειες. Όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα, ο Τζανής εισέρχεται στον πύργο των Λασκαραίων έχοντας στο πλευρό του τους αιώνιους εχθρούς τους αλλά και τη βοήθεια της μητέρας του Δαμιανής.

Ο Τζανής θα πάρει την εκδίκησή του με τον χειρότερο τρόπο. Σκορπίζει τον θάνατο στον πύργο και καταφέρνει να πάρει τον έλεγχο του πύργου των Λασκαραίων. Από το μένος του θα καταφέρουν να ξεφύγουν ο Μάρκος και ο Μιχαήλ οι οποίοι σχεδιάζουν την αντεπίθεσή τους.

Όμως μέσα στον πύργο θα εγκλωβιστεί η Θεοφανώ μένοντας μόνη περιτριγυρισμένη μόνο από τους προδότες, Τζανή και Δαμιανή αλλά και την Κυπριανή με τη Μεταξία. Πρόκειται για τέσσερα πρόσωπα που δε τη θέλουν ζωντανή ειδικά αφού πλέον έχει γεννήσει.

Εκεί που όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει για τη Θεοφανώ θα εμφανιστεί όμως η μητέρα της, η Αναχίτ για να τη σώσει. «Το φως του ήλιου θα λάμψει και όλα τα κρίματα του κόσμου θα φανερωθούν».

Διαβάστε επίσης:

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο πύργος των Λασκαραίων στα χέρια του Τζανή

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός θέλει να δραπετεύσει από την Κρήτη

Survivor spoiler: Βόμβα με οικειοθελή αποχώρηση – Αυτή η παίκτρια ζήτησε να φύγει!



Source link