Η Αλεξάνδρα απομακρύνεται από τον Μάρκο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Η εξαφάνιση του εγγράφου που αποδεικνύει την προσπάθεια δολοφονίας της Αλεξάνδρας προκαλεί σοκ στον Ιάσονα. Έτσι, ξεκινά έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσει το εν λόγω έγγραφο πριν να είναι πολύ αργά. Ωστόσο, ένα νέο πρόβλημα που πλήττει την οικογένειά του τον αφήνει σε ακόμη μεγαλύτερη αβεβαιότητα.

Η Ευγενία εισβάλλει στο σπίτι των Δεμερτζήδων σε έξαλλη κατάσταση και ανακοινώνει ένα σοκαριστικό γεγονός που θα διαταράξει τις σχέσεις και θα δημιουργήσει νέες αμφιβολίες σχετικά με την Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος, προκειμένου να προστατεύσει την αγαπημένη του, αναγκάζεται να αποδεχτεί τους όρους που του επιβάλλει η γυναίκα του.

Γνωρίζει ότι η Ευγενία και η θεία της σκοπεύουν να υποβάλλουν μήνυση εναντίον της Αλεξάνδρας για τη δήθεν επίθεση κατά της Νότας. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει με οργή τον εκβιασμό τους. Προτού καταφέρει να αντιδράσει, όμως, αντιμετωπίζει μια ακόμη αποκάλυψη που ανατρέπει τις πεποιθήσεις της για τον Μάρκο και τα συναισθήματά του απέναντί της.

Μαθαίνει ότι η Ευγενία ενδέχεται να είναι ξανά έγκυος. Αισθάνεται προδομένη και δεν έχει άλλη επιλογή από το να απομακρυνθεί από τον Μάρκο. Η αλλαγή στη συμπεριφορά της είναι τόσο ξαφνική που ο ίδιος δυσκολεύεται να κατανοήσει τους λόγους της.

Εκείνος καταβάλλει προσπάθειες να την πλησιάσει και να μιλήσει μαζί της, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Αλεξάνδρα παραμένει απόμακρη. Παράλληλα, η Ευγενία, εκμεταλλευόμενη τον τραυματισμό της Νότας, συνεχίζει τον ψυχολογικό πόλεμο κατά του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, με σκοπό να τους κρατήσει μακριά και τελικά το καταφέρνει.