Στο σπίτι των Προβιών ξεσπάει νέα καταιγίδα. Η Στεφανία επιμένει ότι είναι καιρός να συζητήσουν με τον Χρήστο για τον θάνατο της μητέρας του, για να τον απαλλάξει από το βάρος που φέρει όλα αυτά τα χρόνια, όμως η Χάδω αντιτίθεται σθεναρά σε αυτή την ιδέα και αυτό οδηγεί σε έναν έντονο καβγά μεταξύ τους.

Πλέον, όμως, ο Χρήστος θέλει να πάρει απαντήσεις και συνεχίζει να ρωτά τον πατέρα του για το παρελθόν. Ο Γιωργίκης βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, ενώ η Χάδω ξανά έρχεται σε σύγκρουση με τη Στεφανία, κι αυτή τη φορά γίνεται βίαιη.

Ο Γιωργίκης προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Μπαίνει ανάμεσα τους συμφωνεί με την Στεφανία να αφήσουν πίσω το παρελθόν για το καλό του γιου του. Ωστόσο, αυτό φέρνει στο μυαλό της μια ανάμνηση που την έχει επηρεάσει βαθιά και προσπάθησε να την θάψει μέσα της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Γιωργίκης πηγαίνει στο δωμάτιο του Χρήστου και τον παρατηρεί καθώς κοιμάται. Σύντομα, όμως, ο μικρός πετάγεται από τον ύπνο του, καθώς τρομοκρατείται από έναν νέο εφιάλτη.