Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Η Μάγισσα» για τον Τζανή ο οποίος αφότου καταλήξει εκτός πύργου, θα βρεθεί ακόμη και να πουλιέται ως δούλος!

Η σειρά του ΑΝΤ1 καθηλώνει στα επεισόδια που παίζονται. Οι αποκαλύψεις για τον παράνομο δεσμό του Τζανή με την Μεταξία σείουν συθέμελα των πύργο των Λασκαραίων.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής καταλήγει στο δρόμο να τον πουλάνε για δούλο

Η αποκάλυψη της σχέσης του Τζανή με τη Μεταξία δεν περνάει ατιμώρητη από τον Μάρκο. Ο Μάρκος αποφασίζει να διώξει τον Τζανή στο δρόμο. Ο Τζανής περνάει δύσκολες στιγμές εκτός πύργου χωρίς να έχει τίποτα στην κατοχή του πλέον.

Ένας άνδρας τότε θα εμφανιστεί και δείχνει πρόθυμος να τον βοηθήσει. Αυτός ο άντρας όμως θα αποδειχτεί ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Τζανή. Ο άντρας είναι δουλέμπορος και ετοιμάζει τον Τζανή για να πουληθεί ως δούλος σε άλλη χώρα!

Για καλή του τύχη μπροστά του θα εμφανιστεί ο Μοφόρης ο οποίος ζητάει να αγοράσει αυτός τον Τζανή για δικό του δούλο. Η διαδικασία που ακολουθεί όμως δεν θα είναι εύκολη και απλή.

Στο μεταξύ ο Αντρέι με τη Θεοφανώ προσπαθούν να βρουν πληροφορίες για τον πατέρα της κοπέλας. Όμως ο κίνδυνος παραμονεύει καθώς ένα τσιράκι της Κυπριανής τους ακολουθεί για να σκοτώσει τη Θεοφανώ…

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ ζητά εξηγήσεις από την Κυπριανή

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος γίνεται χρήστης ναρκωτικών!

Survivor spoiler: Επιστρέφει η ψηφοφορία του κοινού; – Τι αποκάλυψε η Σταυρούλα!



Source link