Σασμός: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, «Σασμός», πρόκειται να σημειωθούν εντυπωσιακές εξελίξεις. Πρώτον, ο Νικηφόρος θα βρει το θάνατο από τα χέρια του Λάζαρου, λίγο πριν αυτός πυροβολήσει τον Παύλο Βρουλάκη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η Βασιλική μένει έγκυος

Η οικογένεια των Σταματάκηδων θα βυθιστεί στο πένθος, και το ίδιο θα συμβεί και στην ήδη πονεμένη Άνω Ποριά. Η βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών θα αναζωπυρωθεί και πάλι. Ταυτόχρονα, η Βασιλική θα νιώσει συντετριμμένη και καταρρακωμένη, κατηγορώντας την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της, καθώς ο Νικηφόρος άκουσε από το στόμα της ότι ο Παύλος φέρει ευθύνη για τον θάνατο του παππού του, Βασίλη.

Η Βασιλική, μέσα στη θλίψη της, ζητά από τον Μαθιό να σκοτώσει τον Λάζαρο, έτσι ώστε να πληρώσει για τον θάνατο του γιου τους. Εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει το μέγεθος του μίσους που έχει κατακλύσει την αγαπημένη του.

Ο Λάζαρος, αφότου διαπράξει την δολοφονία, παραμένει κρυμμένος, αλλά η Βασιλική τον εντοπίζει και τον δολοφονεί.

Παρόλα αυτά, η δολοφονία του Λάζαρου δεν αποτελεί το μοναδικό σοκαριστικό γεγονός που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού». Μια εγκυμοσύνη θα ανατρέψει ακόμα περισσότερο τα δρώμενα, και αυτή ανήκει στην ίδια τη Βασιλική.

Το μωρό που περιμένει θα της δώσει ελπίδα και κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται. Παρ’ όλα αυτά, το ερώτημα που γεννιέται είναι αν η Βασιλική θα μπει στη φυλακή για τον φόνο του Λάζαρου.