Σασμός: … Διαβάστε πρώι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Αντρέας Βουρλάκης αποφυλακίζεται…

Πανικό αναμένεται να το πρώτο επεισόδιο 3ου της σειράς Σασμός που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται α την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, προβλέπεται ότι θα είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα επεισόδια κατά την prime time προβολή.

Το επόμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός θα επικεντρωθεί στον Αντρέα Βουρλάκη, πρώτο ξάδελφο του , ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Κρήτη και να προκαλέσει τρόμο. Ο Αντρέας αποφυλακίζεται από τις Τουρκικές φυλακές και είναι ένας άνθρωπος που δεν δίστασε ποτέ να χρησιμοποιήσει βία.

Από μικρή , ο παπά Μιχάλης αντιλήφθηκε τον βίαιο χαρακτήρα του Ανδρέα και παρότρυνε τους γονείς του να τον στείλουν στο χωριό. Παρά τις προσπάθειές του, ο Αντρέας επέλεξε να ακολουθήσει ένα μονοπάτι και κατέληξε στις Τουρκικές φυλακές. Τώρα, επιστρέφει στην Άνω Ποριά και σκοπεύει να προκαλέσει ταραχή και να εκδικηθεί την οικογένεια Σταματάκη, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο έριδος και αίματος.

Ο Νικηφόρος, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που φέρνει η επιστροφή του Αντρέα, αποφασίζει να κρατήσει αμυντική στάση απέναντί του. Κατανοεί ότι οι ενέργειες του Αντρέα μποί να επηρεάν αρνητικά τη μητέρα του, Βασιλική.