Το της Ιουλίας: Σ νοσοκομείο, η Στάσα αντιμέτωπη με τον Γρηγόρη, αποφασισμένη να του απαγορεύσει να δει Ιουλία, η οποία από την πλευρά της, δεν υποκύπτει στις πιέσεις της μητέρας της να δεχτεί το προξενιό…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε ι όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Αναζητά απεγνωσμένα το όπλο

Παράλληλα, η Κυριακούλα επιμένει στον Στασινόπουλο, ο οποίος αναζητά απεγνωσμένα το όπλο, να αφήσει ελεύθερο τον Στράτο, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις εναντίον του.

Ο Γρηγόρης εμπιστεύεται την Αλεξάνδρα το δίλημμα του:. πρέπει να καταγγείλει τον πατέρα του στις αρχές ή να κρατήσει τα μυστικά της οικογένειάς του. Νιώθει παγιδευμένος ανάμεσα στον του για την Ιουλία και την ευθύνη που απ στους δικούς του .

Την ί ώρα, η Βαγγελίτσα αποκαλύπτει στον πατέρα της το ατόμου που μαρτύρησε για τη σχέση της Ιουλίας και του Γρηγόρη στον Ρήγα. Σύντομα, ο Κωστής Στασινόπουλος ετοιμάζεται να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Αλεξάνδρα, με σκοπό να σώσει τον αδελφό της, αποκαλύπτει στο το σκοτεινό μυστικό που έχει κρατήσει κρυφό.