Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο ς της από τον Χρηστίδη τρυφερή ηλικία στιγμάτισε τη ζωή της στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Από αυτή την αποτρόπαια πράξη, απέκτησε έ μωρό που την βύθισε στη θλίψη για πολύ καιρό….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ανήθικη…

Η Μιράντα όχι μόνο ένιωθε θλίψη για αυτό, αλλά και για το γεγονός ότι το της δεν ήταν πλέον αγκαλιά της, αφού το άρπαξε και το πήγε στο ίδρυμα της Βικτώριας.

Αν και η Μιράντα δεν σταμάτησε να ψάχνει για την κόρη της, αγνοούσε ότι η μοίρα την είχε φέρει ακριβώς δίπλα της. ‘Εφτασε να διεκδικήσει τον ίδιο άντρα, τον , με την Αμαλία. Αυτό το μυστικό το γνωρίζει πλέον η Αμαλία, αλλά προτιμά να μην μιλήσει, να το στη μητέρα της. Κυρίως από τη που η αληθινή μητέρα της παντρεύτηκε τον Ντίνο.

Η ζωή μετά τον βιασμό ήταν πολύ δύσκολη για τη Μιράντα. Οι γονείς της την αγνοούσαν και την θεωρούσαν “ανήθικη” για την εποχή. Κατέληξε σε ένα αναμορφωτήριο, αφού δεν είχε κανέναν να την στηρίξει.

Όταν ένας άντρας εμφανίστηκε και την πήρε από εκεί, υποσχόμενος μια καλύτερη ζωή, η Μιράντα δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Αυτός ο άντρας την κακοποίησε και την πρόδωσε, κάνοντας τη ζωή της ακόμα πιο δυστυχισμένη.

Όμως, η Μιράντα βρήκε τη δύναμη να ξεφύγει από αυτήν την κόλαση. Όταν ο προαγωγός της βρήκε τα ίχνη της και την απείλησε, εκείνη δεν φοβήθηκε να πει την αλήθεια στον Ντίνο, που την στήριξε.