Το Ναυάγιο – Ο Ορφέας βιώνει τραγικές στιγμές από τον πατέρα του, τον Ιπποκράτη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Γεμάτος απόγνωση, τρέχει προς την Ειρήνη, αναζητώντας βοήθεια.

Το Ναυάγιο – Με αίματα στα χέρια τρέχει στην αγκαλιά της Ειρήνης

Ο Ιπποκράτης, αποκαλύπτοντας τη βίαιη φύση του, επιβάλλει την αυθαίρετη εξουσία του στον γιο του. Ο Ορφέας βρίσκεται μπροστά στα τριαντάφυλλα του κήπου, προκαλώντας την οργή του πατέρα του. Επιθυμώντας να δείξει την δύναμη του, αποφασίζει να τιμωρήσει τον γιο του, κάνοντάς τον να απλώσει τα χέρια του για να τον χτυπήσει με μια βέργα. Η Δήμητρα, σοκαρισμένη, επεμβαίνει, αλλά ο Ιπποκράτης της επιβάλλει να μείνει σιωπηλή, ενώ απαγορεύει στον Ορφέα να μην ξανα παρακούσει τις δικές του εντολές. Ο Ορφέας, τρέχοντας με αίματα στα χέρια, αναζητά την αγκαλιά της Ειρήνης.

Η Ειρήνη, σοκαρισμένη, αγκαλιάζει τον Ορφέα, που κλαίει απελπισμένος. Ο Ιπποκράτης παρουσιάζει το σκληρό του πρόσωπο στην Ειρήνη, επιμένοντας ότι είναι ο αντράς της και πρέπει να υπακούει. Αυτό το περιστατικό επιβεβαιώνει στην Ειρήνη την επικινδυνότητα του άνδρα που επέλεξε να παντρευτεί, και την καθιστά αποφασισμένη να μην παραμείνει αδρανής.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ