Το Ναυάγιο – Η Βάσω πηγαίνει και βρίσκει τον Άγγελο στην Αθήνα τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια, έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσουν κάθε παρεξήγηση μεταξύ τους. “Ξέρω την αλήθεια, το κακό που προκάλεσε ο πατέρας μου στους δικούς σου και ντρέπομαι για λογαριασμό του.

Το Ναυάγιο – Η Βάσω πέφτει στην αγκαλιά του Άγγελου

Άργησα αλλά έμαθα τι δουλειές κάνει στην πραγματικότητα και είμαι συγκλονισμένη. Να ξέρεις ότι πλέον δεν έχω πατέρα. Έχω μόνο εσένα, αρκεί να συνεχίζεις να με θες στη ζωή σου”, του ανακοινώνει κι εκείνος με την αγκαλιά του της δείχνει πως ακόμα την αγαπάει. Παράλληλα, Ευγενία και Άγγελος είναι σίγουροι πλέον πως ο Ιπποκράτης έχει κάνει κακό στην πρώην γυναίκα του. Μόνο που δεν θέλουν να τα βάλουν μαζί του κατευθείαν ή να δώσουν τα στοιχεία που έχουν στην αστυνομία, αλλά να τον ξεμπροστιάσουν μπροστά σε όλο τον κόσμο και κυρίως μπροστά στην ανυπεράσπιστη Ειρήνη.

Έτσι, οι δυο τους καταστρώνουν ένα μεγαλοφυές σχέδιο που θα φέρει τον λιμενικό προ των ευθυνών του και θα αναγκαστεί να πει την αλήθεια για το τι συνέβη πραγματικά στην Κλαίρη. Ωστόσο, τόσο η Ευγενία όσο και ο Άγγελος γνωρίζουν πως οι ζωές τους κινδυνεύουν αφού ο Ιπποκράτης έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως εκείνη ψάχνει το παρελθόν και τις κινήσεις του, την περίοδο που η Κλαίρη εξαφανίστηκε.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ