Το Ναυάγιο Επεισόδιο 80 – Η Μαρία βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς ο γιος της, Μάκης, απαιτεί να μάθει τον λόγο που δεν υποστηρίζει τη σχέση του με τη Λίνα. Πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια για το παρελθόν της, που δεν είναι εύκολο να την μοιραστεί, και να εξηγήσει ότι η Λίνα είναι κόρη του πρώην εραστή της.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 80 – Το μυστικό της Μαρίας στο φως

Δεν μπορεί να αποκαλύψει πως η Θοδώρα είναι ετεροθαλής αδελφή του Μάκη αλλά και της Λίνας. Από την άλλη, ο Άγγελος αποφεύγει τον αρραβώνα στην Κρήτη, αναζητώντας διάφορες δικαιολογίες. Η Βάσω, ωστόσο, έχει μια λύση που δεν του αρέσει καθόλου. Παράλληλα, ο Πέτρος επιστρέφει στο χωριό του, αναγκασμένος από την ανάγκη της μητέρας του. Παρότι προσπαθεί να διατηρηθεί κρυμμένος, συναντά έναν παλιό γνώριμο, και η βεντέτα που απέφευγε κινδυνεύει να αναζωπυρωθεί.

Η Λαμπρινή αποκαλύπτει στον παπα-Γρηγόρη ότι ο Πέτρος τη βρήκε πριν από το χειρουργείο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του. Στο μεταξύ, η Λίνα λαμβάνει μια ανθοδέσμη από μυστηριώδη αποστολέα, θέτοντας τον Μάκη σε σκέψεις. Ο Πέτρος αντιλαμβάνεται ότι ο Στελής βρίσκεται στην Κρήτη με την Ειρήνη και αναζητά τη συνάντηση μαζί της, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ