Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Ιπποκράτης αποφασίζει να κρατήσει δέσμια του την Ειρήνη ρίχνοντας υπνωτικά στο τσάι της. Τώρα, η Ειρήνη, αναγκαστικά αρχίζει να συνειδητοποιεί την σκοτεινή πλευρά του συζύγου της. Καθώς ο Ορφέας, η αγαπημένη της προσωπικότητα, υφίσταται βίαιες επιθέσεις από τον Ιπποκράτη, η ίδια αναζητά ανυποχώρητα τρόπους για να τον προστατεύσει.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Την χαπακώνει και εκείνη αργοσβήνει

Ο Ιπποκράτης, αφού εμπιστεύεται την Δήμητρα με την αποστολή της να παρακολουθεί τα βήματα της Ειρήνης, αντιμετωπίζει την αντίσταση της. Αντίθετα, η Ειρήνη αντιδρά με αποφασιστικότητα, αρνούμενη να υποκύψει στις διαταγές του Ιπποκράτη. Καθώς οι μέρες περνούν, ο Ιπποκράτης ενισχύει το σχέδιό του, ενθαρρύνοντας τη Δήμητρα να χρησιμοποιήσει υπνωτικά με σκοπό να κρατήσει την Ειρήνη κλειδαμπαρωμένη στο σπίτι.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Πέτρος παρατηρεί την κατρακύλα που έχει πάρει η Ειρήνη με ανησυχία. Με αγάπη και αποφασιστικότητα, προσπαθεί να διασώσει την αγαπημένη του από τον κακοποιητικό Ιπποκράτη. Παράλληλα, η Ειρήνη αντιμετωπίζει την πρόκληση, αποφασισμένη να αντισταθεί στα δεσμά που την εμποδίζουν. Θα καταφέρει άραγε ο Πέτρος να γλιτώσει την Ειρήνη απο τα χειρότερα; Θα καταφέρει η Ειρήνη να απελευθερωθεί από τα δεσμά του Ιπποκράτη και να επανακτήσει την αυτονομία της; Ποια είναι τα επόμενα βήματα σε αυτό το καταιγιστικό και ανατρεπτικό ταξίδι της;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ