Το Ναυάγιο επεισόδια – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς υπόσχεται καταιγιστικές εξελίξεις, με τον Πέτρο να βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Η δίκη για το ναυάγιο του Φοίνιξ πλησιάζει, αναδεικνύοντας νέα εμπόδια για τα θύματα που δεν φαίνεται να έχουν τέλος.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Σοκ – Ο Πέτρος στην στενή

Οι κάμερες των εφημερίδων καταγράφουν τον Βασιλείου να διασκεδάζει στα μπουζούκια, προκαλώντας νέα ανησυχία στον Παντελίδη. Εν τέλει, η δίκη ξεκινά, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα επεισοδιακό σκηνικό. Η ώρα της κατάθεσης του Πέτρου έχει φτάσει. Ωστόσο, η Σοφούλα βρίσκεται στο δικαστήριο, θέλοντας να καταστρέψει τον Πέτρο και ο Πέτρος αποφασίζει να δραπετεύσει προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή. Παράλληλα, η Ειρήνη αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Μιχάλη, μετά την αποχώρηση του Πέτρου, ενάντια στον Ιπποκράτη, επιδεικνύοντας αποφασιστικότητα.

Πώς θα αντιμετωπίσει ο Πέτρος την πιθανή φυλάκισή του; Τι μυστικά κρύβει η Σοφούλα και πώς αυτά επηρεάζουν την πορεία της δίκης; Ποια θα είναι η αντίδραση του Μιχάλη απέναντι στην υπεράσπισή του από την Ειρήνη; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Ιπποκράτη μετά από αυτήν την απόφαση;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ