Το μυστικό κουτί υ Χρήστου φτάνει χέρια της Δωροθέας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις σ Παράδεισο των κυριών.

Από τη στιγμή που ο Άγης εξαφανίστηκε, αφήνοντας ανοιχτό το θέμα των ευθυνών του για το παιδί του, Χριστόφορος και Αμαλία αποφασίζουν επισκεφτούν τη Γεωργία και να της προτείνουν να της αγοράσουν σπίτι.

Παρόλο που η νεαρή κοπέλα αρχικά είναι διστακτική, στο τέλος δέχεται την προσφορά τους. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το αεροδρόμιο, τα ίχνη της Λιζέτας χάνονται, προκαλώντας ανησυχία στη και τον Ντίνο, που φοβούνται ότι κάτι τραγικό έχει συμβεί.

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Φώτης, με του Αποστόλη, απήγαγε την Λιζέτα και της ζητάει να του όλα όσα ξέρει. Εκείνη πράγματι αποκαλύπτει το ηχητικό ντοκουμέντο που κατηγορεί τη Βικτώρια, και οι δύο άντρες αντιμετωπίζουν γρήγορα την κατάσταση. Έχουν πλέον αδιάσειστες αποδείξεις για τα εγκλήματα της Βικτώριας στα χέρια τους.

Ταυτόχρονα, ενώ η αστυνομία παρακολουθεί το σπίτι του Χρήστου, ανακαλύπτει μυστικά που ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει θαμμένα, αλλά δεν πέφτουν στα χέρια των αστυνομικών. Αντίθετα, καταλήγουν στον Ρένο, ο οποίος παρακολουθεί τον Χρήστο με εντολή του Σίμου.

Όταν ο Σίμος φέρνει στο σπίτι το μυστικό κουτί που περιλαμβάνει αποδείξεις την εγκληματική δράση και τους βιασμούς που έκανε ο Χρήστος, σύμφωνα με το περιο Τηλέραμα, η Δωροθέα αντιλαμβάνεται την κατάσταση και πλέον τον κρατά στο χέρι.