Μια αιφνιδιαστική , την στην Ιουλία να ενώσει τα κομμάτια του παζλ… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το της Ιουλίας Επόμενα Επεισόδια 20

17/11
Μια αιφνιδιαστική αποκάλυψη, δίνει την δυνατότητα στην Ιουλία να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και ν' ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό της μάνας της, που η Στάσα, να παραδεχτεί.

Την ίδια ώρα, στον Τύρναβο, η συνάντηση Στράτου-Κωστή, οδηγεί τον τελευταίο σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας Σκούταρη, αφήνοντας υπόνοιες για τον πραγματικό λόγο της έχθρας μεταξύ των δύο αντρών. Ο Κωστής του ζητά ν' αφήσουν πίσω τα παλιά και του προτείνει κάτι, που τον βάζει σε σκέψεις για το μέλλον της οικογένειάς του.

Κι ενώ μια νέα πτυχή της Χάδως έρχεται να καταρρίψει την μέχρι στιγμής εικόνα της, η Κερασίνα «σερβίρει» στην Κατερίνη ένα αναπάντεχο προξενιό μ' έναν νέο υποψήφιο μνηστήρα, που αρέσει στον Κωστή. Η Ιουλία που έχει γράψει ένα γράμμα που δε θα φτάσει στον αποστολέα του, δέχεται μιαν επίσκεψη που θα της κόψει τα πόδια, ενώ η Αλεξάνδρα, μαθαίνει ένα κουτσομπολιό, κάτι που ως τώρα αγνοούσε…