Σασμός: Η είδηση του νάτου του υ συγκλονίζει τη Θοδώρα, η οποία αμέσως πάει να συμπαρασταθεί στη …. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα εσόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η Καλλιόπη απειλεί τον Φραγκιαδάκη

Η χαροκαμένη μητέρα, πνίγεται από το μίσος και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της δεν ζει πια. Ουρλιάζει από τον πόνο και προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να τη βοηθήσει να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες για τον θάνατο του μοναχογιού της.

Η Βασιλική φαίνεται να έχει μεταμορφωθεί και παρουσιάζει ένα απροσδόκητα σκληρό πρόσωπο. Αυτή η αλλαγή εκπλήσσει τον Μαθιό, που της λέει ότι έγινε μια φορά φονιάς και δεν επιθυμεί να ξανανει τη συνείδησή του με ένα ακόμα έγκλημα. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη συγκαλεί συμβούλιο με τον Δημητρό και τον Νικολή, αποκαλύπτοντας τα σκοτεινά σχέδιά της που αναμένεται να έχουν αρνητικές επιπτώσεις.

Η Καλλιόπη να πάρει το αίμα του εγγονού της πίσω,και ζητά από τα ανίψια της να βρουν τον , αλλά να μην τον σκοτώσουν. Το μόνο που θέλει είναι να της αποκαλύψουν την τοποθεσία του. Θα είναι αυτή που θα αναλάβει τα πάντα. Η Άνω βρίσκεται είναι βυθισμένη στη θλίψη, αργότερα, η Καλλιόπη απειλεί τον Φραγκιαδάκη: «Αν δεν πιάσεις τον φονιά του εγγονού μου, θα σε καταγγείλω στους ανωτέρους σου για μεροληψία, επειδή είσαι παντρεμένος με την ξαδέρφη του φονιά. Θα σπιλώσω το όνομά σου».

Ο Αντώνης ενημερώνει τη για την απειλή της Καλλιόπης κι εκείνη, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προσπαθεί να πείσει τους άντρες της οικογένειάς της να συνετιστούν και να αποφύγουν το νέο αιματοκύλισμα. «Δεν μπορείς να σκοτώνεις ένα κοπέλι», τους τονίζει και όλοι ξέρουν καλά πόσο δίκιο έχει…Τέσσερις μήνες αργότερα, όλα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει, αλλά οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες αλλάζουν και πάλι…