Ο Παράδεισος Κυριών: Ο Πασχάλης και η Τζένη αντιλαμβάνονται ότι η κύρια αιτία των καυγάδων ς οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μοιράζονται καθημερινή τους ζωή. Για να μπορέσουν να παντρευτούν όμως πρέπει να αποκατασταθεί πρώτα η Ζαχαρούλα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Σε απελπιστική ..

Ο Σίμος έχει απομακρυνθεί με ν Αμαλία, ενώ η Γεωργία βρίσκεται απελπιστική κατάσταση. Ο της ανακοινώνει ότι πρόκειται να αναχωρήσει στο εξωτερικό για δουλειά, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει ότι ο Άγης αρνείται να αναγνωρίσει το παιδί που έφερε στον κόσμο.

Ο Ντίνος προσπαθεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για την αίτηση υιοθεσίας μαζί με τη Μιράντα. Όμως κατά την αναζήτηση του πιστοποιητικού γέννησης του, ανακαλύπτει ότι το έγγραφο αυτό λείπει από το συρτάρι του, και υποψιάζεται ότι ο Σίμος το έχει κλέψει.

Η Στέλλα, ξεπερνά κάθε όριο και εξομολόγηση στον Χριστόφορο. Ο Σωτήρης, παραδίδει την ατζέντα του Αποστόλη σε γραφολόγο και περιμένει με μεγάλη αγωνία τα