Ο Τζον εμφανίζει μεγάλη τρυφερότητα ς τη Φιλιώ, αλλά νη αντιπαθεί από την αρχή και εκ! Η Φιλιώ είναι ένα παιδί που έχει πληγωθεί πολύ, γεμάτο φόβους, και κυριαρχεί τη ζήλια. Φοβάται ότι ο Τζον θα πάρει από αυτήν την Αθηνά.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Παρά τις προσπάθειές της να πείσει ότι, ανεξάρτητα από τα γεγονότα, η Αθηνά θα την έχει πάντα στην πρώτη θέση, διότι είναι η κόρη της, η Φιλιώ αντιδρά με έντονες εκρήξεις που προβληματίζουν την Αθηνά. Η Φιλιώ, λόγω των δυσκολιών που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και των περιτικών bulling που έχει υποστεί στο σχολείο, έχει έναν ταραγμένο ψυχισμό.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Τζον κάνει μια πρόταση στην Αθηνά. Της προτείνει να αφήσει πίσω της τη Μάνη και να τον ακολουθήσει στην Αμερική, όπου μαζί θα ξεκινήσουν μια ζωή.

Η Αθηνά, συνειδητοποιώντας πόσο δύσκολο θα ήταν για την Φιλιώ να προσαρμοστεί σε μια ξένη χώρα, σε μια δύσκολη θέση. Πρέπει να αποφασίσει στον έρωτα και στην ψυχική ευημερία του παιδιού της.

Αυτή η κατάσταση αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο για το ζευγάρι, που μοιάζει ανυπέρβλητο και να δοκιμάσει τη σχέση τους. Παρόλα αυτά, ο Τζον έχει μάθει να ξεπερνά τις δυσκολίες και είναι αποφασισμένος να μην χάσει την Αθηνά, που έχει κερδίσει την καρδιά του.