Η παραλία: Η καινούργια σχέση της Νάταλι με την Μέλανι έχει προσελκύσει τα μάτια των ανθρώπων του χωριού πάνω τους κάτι φέρνει σε δύσκολη θέση και τις δύο… Παρακάτω τα επεισόδια 93-94 της σειράς της ΕΡΤ1 «Η Παραλία»…

Η παραλία επόμενα επεισόδια 93-941

Η παραλία 19/2 Επεισόδιο 93

Ο Γράντος σε μια στιγμή αδυναμίας αποκαλύπτει στον Χάρι πληροφορίες με τον δολοφόνο της Υπατίας και ο Χάρι με τη σειρά του βρίσκει τον Διονύση απαιτώντας να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

Παράλληλα, η Τες βρίσκεται σε απόγνωση με τη συμπερι του και παρακαλεί τον Χάρι να μεσολαβήσει λόγω των γλωσσικών δυσκολιών που υπάρχουν ανάμεσά τους.

Η επισκέπτεται τον της για πρώτη φορά από τότε που μετακόμισε στο βιο, όμως η συνάντησή τους δεν έχει θετική εξέλιξη καθώς οι τους και τα συναισθήματά τους είναι τεταμένα.

Η παραλία 20/2 Επεισόδιο 94

Η καινούργια σχέση της Νάταλι με την Μέλανι έχει προσελκύσει τα μάτια των ανθρώπων του χωριού πάνω τους κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση και τις δύο. Με αφορμή την επικείμενη συναυλία των χίπηδων μια ομάδα προστασίας, η οποία επαναφέρει σκληρές αναμνήσεις στον Στιβ από τον πόλεμο του Βιετνάμ αλλά η Νάταλι συμπαραστέκεται στον φίλο της και τον ηρεμεί με τον δικό της τρόπο.

Το ίδιο βράδυ, ο Χάρι σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Γράντο μαζί του το παρελθόν του και την πρόσφατη ανακάλυψη του βιολογικού του πατέρα φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη του Γράντου να μάθει για τους βιολογικούς του γονείς.