Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλε λέει στη Χριστίνα ότι είναι η αδερφή του Νικήτα και πήγε να γιορτάν μαζί με το Θέ την καταγγελία που έκανε εναντίον του Χριστόφορου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 51

Η Έλενα λέει στη Χριστίνα ότι είναι η αδερφή του Νικήτα και πήγε να γιορτάσουν μαζί με το Θέμη την καταγγελία που έκανε εναντίον του Χριστόφορου. Ο ενθουσιασμένος της ενοχλεί τη Χριστίνα και όταν έρχεται ο Θέμης, πάει πάνω. Η Έλενα λέει στο Θέμη ότι πρέπει να οργανώσουν τις κινήσεις τους, έτσι ώστε να φροντίσουν ο Χριστόφορος να μπει φυλακή για την υπόλοιπη ζωή του.

Ο Χριστόφορος στο σπίτι με τον Αντρέα κι εκεί τους περι μια ευχάριστη έκπληξη. Του τηλεφωνεί ο Μάρκος, που έμαθε για την καταγγελία του Θέμη απ΄ τη Χριστίνα κι ο Χριστόφορος του λέει να πάει από κει να μιλήσουν οι τις τους με την Ειρήνη γι΄ αυτό.

Η Μαρήλια πάει στον πολύ ταραγμένη και του το απειλητικό σημείωμα, που βρήκε στην τσέπη του Άλκη. Ο Άρης καταλαβαίνει πως ο Άλκης είναι μπλεγμένος με την σπείρα του Χρυσοχόου με κάποιον τρόπο, αφού στο σημείωμα αναφέρει ότι αυτός σκότωσε τον Ηλία.
Η Χάρις πάει στο σπίτι του Στέφανου να μιλήσει με την Αμάλα.

Η Χλόη, που είναι ανήσυχη μετά την παράξενη συμπεριφορά του Παύλου σε σχέση με την Κρίστια, της τηλεφωνεί να βρεθούν, ενώ ο Παύλος συναντάει τον παλιό του φίλο, τον Δημήτρη να του εξηγήσει γιατί δεν πει στη Χλόη για τον Γρηγόρη.