Η εξαφάνιση του Αντρέα προκαλεί έντονη οργή στον Τηλέμαχο, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι ευθύνεται ο Μαθιός για το συμβάν και μαζί με τον Μανούσο Μουντάκη, σχεδιάζουν εκδίκηση εναντίον του, η Καλλιόπη αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αποτρέψει πιθανό χτύπημα.

Η ανακάλυψη όπλων στο οινοποιείο οδηγεί τον Παύλο στο κρατητήριο. Μια τηλεφωνική συνομιλία του υ με την Εύα τον γεμί αμφιβολίες με τη σχέση της με τον αδερφό της, προκαλώντας υποψίες και αναστάτωση. Η Θοδώρα προσπαθεί ανεπιτυχώς να προσεγγίσει τον Γιώργο, ο οποίος δείχνει να έχει απομακρυνθεί συναισθηματικά. Τέλος, η Αργυρώ και η Βασιλική συμφιλιώνονται, ξεπερνώντας ότι τις χώρισε.

Η Νάντια, πληγωμένη, αποφασίζει να καταφύγει στο σπίτι του Γιώργου, ψάχνοντας χρόνο για να σκεφτεί την επόμενη κίνησή της, ενώ ο Βαγγέλης, την συμβουλεύει να διεκδικήσει ότι της ανήκει.

Ο ς, σε μια συζήτηση με τον Μύρο, αναφέρεται στον μυστηριώδη άνδρα με το τατουάζ, να συνειδητοποιεί ότι αποκαλύπτει που αφορούν τον Μαθιό. Τα λεγόμενά του ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου και οι συνέπειες είναι απρόσμενες.

Ο Παύλος παραμένει φυλασμένος, ενώ ταυτόχρονα ο Τηλέμαχος απειλεί ανοιχτά Σταματάκηδες για την εξαφάνιση του Αντρέα.

Ο Χρήστος και ο Αντώνης βάζουν ένα στοίχημα, το αποτέλεσμα του οποίου είναι κρίσιμο για το μέλλον του Παύλου. Παράλληλα, η Βασιλική ετοιμάζει μια έκπληξη για τον Μαθιό, ενώ η Εύα, αντιμετωπίζοντας πίεση από τον εισαγγελέα, συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, μπαίνοντας ακόμη βαθιά στο παιχνίδι.