Η Μάγισσα: Πού οδηγήσει ο ξεσηκωμός για τη Θεοφανώ; Πώς θα αντιδράσουν οι Λασκαραίοι στην πίεση να την εκδιώξουν από τον πύργο τους; Πόσο επικίνδυνη θα γίνει η κατάσταση όταν από κάθε έλεγχο;

Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα Επόμενα Επεισόδια 38-39-40

Η Μάγισσα Επόμενα Επεισόδια 38-39-40

Η Μάγισσα 18/12 Επεισόδιο 38

Η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο, ενώ μια αποκάλυψη της , θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα για τον πύργο των Γερακάρηδων. Στα εγκαίνια της εκκλησίας του , ο Μάρκος θα δεχτεί τις απειλές δυο αντρών.

Η Θεοφανώ με τη βοήθεια του Βρώτσου βρίσκεται στα ίχνη του ανθρώπου, που έδωσε την εντολή να δολοφονήσουν τη Σιμώνη. Το χάρισμα της Θεοφανώς διαδίδεται και ο πύργος των Λασκαραίων θα δεχτεί την πίεση κάποιον κατοίκων, που τη θεωρούν Μάγισσα και απαιτούν να εκδιωχθεί απ' τη Μάνη. Τα δύσκολα για τη Θεοφανώ και τον Μάρκο τ αρχίζουν, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η Μάγισσα 19/12 Επεισόδιο 39

Η Θεοφανώ αποκαλύπτει στον Αντρέι όσα γνωρίζει για το παρελθόν της αλλά και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί ανησυχία με τους ανθρώπους που έχουν στρατοπεδεύσει απ' έξω και απαιτούν να φύγει η Θεοφανώ.

Κάποιοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να διαβάλλουν τη Θεοφανώ και όλο και περισσότεροι συμβουλεύουν τον Μάρκο να τη διώξει απ' τον πύργο, φέρνοντας τον στα όρια του. Ο ξεσηκωμός για τη Θεοφανώ, φέρνει άσχημες αναμνήσεις στον Σπήλιο, απ' τα νεανικά του χρόνια. Ο Τζανής σκέφαι ένα παράτολμο σχέδιο που θα φέρει σε κίνδυνο τη Θεοφανώ.

Η Μάγισσα 20/12 Επεισόδιο 40

Το ένοχο παρελθόν του και του Σπήλιου, θα έχει συνέπειες για τη Θεοφανώ. Η Δαμιανή ανακαλύπτει πως ο Τζανής και η Μεταξία ξαναβρίσκονται. Πώς θα αντιδράσει; Ο Μιχαήλ ει απ' τον Μάρκο να του παραδώσει τη θέση του καπετάνιου αλλά εκείνος αρνείται. Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι κι ο πύργος των Λασκαραίων θα χωριστεί στα δυο.

Ποιος θα υπερτερήσει στο τέλος; Η Μεταξία προσπαθεί να θολώσει τα νερά στη Ρηνιώ και στην Κερασίνα. Ο Τζανής με τη βοήθεια των Τριβολαίων βάζει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο, αλλά τίποτα δεν θα πάει όπως το σχεδίαζαν.