Παγιδευμένοι επόμα επεισόδια: Ανοιχτοί λογαριασμοί έρχονται για να χτυπήσουν τον Σπύρο στη σειρά Παγιδευμένοι και τα προβλήματα για ς πρωταγωνιστές δε φαίνεται να τελειώνουν.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται το ίδιο συναρπαστική με τον Σπύρο να διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο την ώρα που Άννα και Δημήτρης κοντράρονται για τη σύλληψη της Λίνας.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Αυτοί χτυπούν τον Σπύρο

Ανοιχτούς λογαριασμούς με επικίνδυνους ανθρώπους φαίνεται πως έχει ο πρώην διοικητής Μαρκέτος ο οποίος θα βρεθεί από το πουθενά χτυπημένος μέχρι θανάτου.

Συγκεκριμένα, μία μέρα που ο πηγαίνει την κόρη του Δάφνη στο σχολείο και συναντάει την Άννα σε καφέ και εκείνη του εκμυστηρεύεται τους προβληματισμούς της για μια που ερευνά. Μετά η Άννα αφήνει τον Σπύρο στη στάση του μετρό και οδεύει για το δικαστήριο.

Αργότερα λαμβάνει στο κινητό ένα ανώνυμο που τη σοκάρει. Τρέχει αμέσως στον Δημήτρη και του το δείχνει. Είναι ένα κηδειόχαρτο του Σπύρου με τη σημερινή ημερονία!

Ο Δημήτρης χάνει τη γη από τα πόδια του. Παίρνει τον πατέρα του αλλά εκείνος δε το σηκώνει. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ανδρέας μαθαίνει πως βρέθηκε ένας άντρας χτυπημένος που μοιάζει στον Σπύρο. Ο Σπύρος βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις του χτυπημένος πολύ άσχημα σε ένα . Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του με τους δικούς του να ανησυχούν καθώς δε δείχνει α βελτίωσης…

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Κατάθεση κλειδί περιπλέκει τα πάντα

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Κερασίνα αποκαλύπτει σε όλους αυτό που δεν πρέπει για Τζανή και Μεταξία

Δώρα Νικολή: Τι έκαναν οι Μαχητές στο Survivor;Source link