Οι Πανθέοι Επόμενα Επεισόδια: Η Πέλλα ανησυχεί για τον Μαρμάρη και θέλει να μάθει τι ακριβώς σχεδιάζει. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νίνα και ο Λουκάς ετοιμάζουν μια έκπληξη για τον μικρό Σπύρο ώστε να γιορτάσουν μαζί του την επίσημη έγκριση της υιοθεσίας του. Μια έκρηξη όμως στις αποθήκες της ΦΙ-ΠΑΝ θα ανατρέψει τα πάντα…… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια 65-66

Πέμπτη 8/02

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67
Η Μάρμω και ο Ανδρέας επιστρέφουν από τη Σύρο και προς έκπληξή τους, βρίσκουν τη Χρυσοστόμη να τους υποδέχεται. Ο Κίτσος, αφού πληροφορείται από τον Τέλη την άφιξη του πατέρα του, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Δέσποινα. Ο Φάνης, παρασυρμένος από τον έρωτά του για την Πέλλα, αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ο Στάθης βρίσκει ευκαιρία να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας.

Η Μιρέλλα πιέζει τον Ισίδωρο να δώσει την εποπτεία της ένατης Στοάς στον Στέφανο που υπόσχεται να ολοκληρώσει τη διάνοιξή της πιο γρήγορα από τον Χρυσίνα.

Η Χρυσοστόμη ζητά συγγνώμη από τη Μάρμω για την αρνητική στάση που έδειξε στον γάμο της με τον Ανδρέα, βυθίζοντάς την σε ακόμα μεγαλύτερες ενοχές για την απιστία της. Ο Γαλάτης εκφράζει τον έρωτά του στη Δέσποινα και την κατηγορεί για το τέλος της σχέσης τους. Εκείνη χωρίς να ενδώσει του ζητά να μην αποκαλύψει το μυστικό τους στον Κίτσο.

Το σχέδιο του Μαρμάρη για την επίθεση στις αποθήκες προχωράει κανονικά και ο μικρός Σπύρος αναγκάζεται να συμμετάσχει, χωρίς η Νίνα να γνωρίζει το παραμικρό.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68
Ο Ανδρέας, φορτισμένος από τις επιβεβαιωμένες πλέον υποψίες του, ξεσπά στην κλινική και για πρώτη φορά τα εξομολογείται όλα στον Λουκά. Την ίδια ώρα, έντρομη, η Σεβαστή μαθαίνει τις αληθινές προθέσεις της Μάρμως και την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Ανδρέα για χάρη του Κίτσου.

Ο Στάθης προσπαθεί να καταλάβει ποια σχέση μπορεί να είχε ο πατέρας του, στο παρελθόν, με τον Φάνη και την εταιρεία του. Ο Κίτσος συναντιέται με τον πατέρα του και ζητά να μάθει ποια ήταν τα πραγματικά αίτια που τον έκαναν να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να εξαφανιστεί για τόσα χρόνια.

Παράλληλα, η Πέλλα ανησυχεί για τον Μαρμάρη και θέλει να μάθει τι ακριβώς σχεδιάζει. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νίνα και ο Λουκάς ετοιμάζουν μια έκπληξη για τον μικρό Σπύρο ώστε να γιορτάσουν μαζί του την επίσημη έγκριση της υιοθεσίας του. Μια έκρηξη όμως στις αποθήκες της ΦΙ-ΠΑΝ θα ανατρέψει τα πάντα…