Συγκλονιστικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια στη σειρά του Ant1 “Η Μάσσα”, καθώς η Θεοφανώ αποκαλύπτει ότι οι Γερακάρηδες ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατο της μητέρας της.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ δεν μπορεί άλλο, διανύοντας μία περίοδο δυσκολίες και θλίψη. , παίρνει την απόφαση να τα αφήσει όλα . Με την βοήθεια της μικρής Άννας, ευελπιστεί να αφήσει πίσω της τα βάσανα και να προχωρήσει σε μία νέα ζωή. Ξέρει ότι οι να την εντοπίσουν είναι ψηλές, γι' αυτό και προσπαθεί να σχεδιάσει κάτι για να μην συμβεί αυτό.

Όπως αναφέρει το περιο Τηλεθεατής, η Θεοφανώ αφέρνει να διαφύγει από τους πειρατές που καταλαμβάνουν την περιοχή γύρω από το σπήλαιο όπου κάθεται, βρίσκοντας ένα καταφύγιο στον τόπο που κατοικούσαν οι γονείς του μικρού κοριτσιού.

Στον ίδιο χώρο, η Θεοφανώ θα αντιμετωπίσει την αλήθεια που ψάχνει τόσο καιρό. Θα μάθει δηλαδή ότι η μητέρα της είχε πέσει θύμα των Γερακάρηδων, χωρίς όμως να βρει μέχρι σήμερα απαντήσεις για το ρόλο του Μιχαήλ σε αυτήν τη δολοφονία.

Πώς θα αντιμετωπίσει άραγε τη γνώση ότι είναι του Σπήλιου και ότι κι εκείνη ανήκει στους Γερακάρηδες; Πόσο θα το λάβει υπόψην στις επόμενες κινήσεις της;