Έρωτας : Η ζωή της Αλεξάνδρας εξαρτάται πλέον από τη συγκρατούμενη της, Γιώτα…. Διαβάε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε ι όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Φονικό σχέδιο…

Ο σκοπός της Γιώτας είναι να εκτελέσει το φονικό σχέδιο του Κοντογιάννης. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, πίσω, αφήνοντας την Αλεξάνδρα να ζήσει. Ο Μάρκος ανησυχεί βαθιά για το μέλλον της Αλεξάνδρας, καθώς αυτή αρνείται να υπερασπιστεί τον εαυτό της στη δύσκολη αυτή κατάσταση. Αναλαμβάνει δράση και προσλαμβάνει έναν δικηγόρο από την Αθήνα για να την υπερασπιστεί.

Η Μαργέτα, που θέλει κι αυτή την ελευθερία της Αλεξάνδρας, απασίζει να την στηρίξει και να τη βοηθήσει. Παράλληλα, ο Ιάσωνας αναρρώνει από τα τραύματά του, όμως έχει μίσος για την Αλεξάνδρα, λόγω όσων του έχει κάνει στο παλθόν.

Είναι αντίθετος με τις προθέσεις της μητέρας του. Η , προσπαθεί να πλησιάσει τον Μάρκο, αυτός παραμένει αδιάλλακτος. Η μεγάλη ημέρα της δίκης της Αλεξάνδρας , και όλοι είναι εκεί. Η Ευγενία, καταρρακωμένη συναισθηματικά καταβαραθρώνεται, παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη δική της ζωή…

Η δίκη της Αλεξάνδρας παίρνει μια αδιανόητη τροπή και αναγκαστικά αναστέλλεται. Στη συνέχεια, ο Μάρκος και ο Ιάσονας καταλήγουν στο κρατητήριο, ενώ η επιστροφή της Αλεξάνδρας στο κελί φέρνει ένα δυσάρεστο μαντάτο.

Η Νότα βρίσκεται σε έναν εφιάλτη, καθώς βρίσκει την Ευγενία βυθισμένη σε έναν λίμνη αίματος. Με την βοήθεια της Παναγιώτας αρχίζει να παλεύει απεγνωσμένα για να κρατήσει την ανιψιά της ζωντανή. Θα καταφέρει η Νότα να την σώσει, ή η Ευγενία θα αφήσει την τελευταία της πνοή στα της;