Στα σύρματα 12/1 Επεισόδιο 15

Η παραδειγματική τιμωρία του Ζιζί από τον διευθυντή Πάρλα, όσον αφορά στο της «ρωσικής» αισθησιακής ταινίας, δ στέκεται αρκετή, ώστε ο αρχιφύλακας μη βοηθήσει τον Ιούλιο να δει τη Βανέσα, η οποία τον έ γοητεύσει.

Εκείνη, με τη σειρά της, κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Άννα και η τελευταία ανταποδίδει. Τέλος, ο Πικρός βάζει μστά το σχέδιό του, ενώ παράλληλα ψάχνει στοιχεία α το ποιος χάλασε τη «δουλειά» των Ρεμπετών, ώστε να κερδίσει -μια και καλή- την εμπιστοσύνη τους.

Στα σύρματα 19/1 Επεισόδιο 16

Ύστερα από μια απροσεξία του Ιουλίου στο γραφείο του διευθυντή Πάρλα, ο τελευταίος καταλαβαίνει την παραβίαση και καλεί προς εξέταση τον αρχιφύλακα Ζιζί. Εκείνος αναγκάζεται να μαρτυρήσει τον Σπύρο και στη συνέχεια ο Πάρλας βάζει τον Σπύρο στην απομόνωση και , μια και καλή, τον Ζιζί σπίτι του.

Παράλληλα, ο Φατιόν βρίσκεται, για άλλη μια φορά, μόνος στο κελί, αφού οι Λιούμπα και Ιγκόρ απομακρύνονται από τη φυλακή. Τέλος, οι που δίνει ο Πικρός για τον σαμρ της δουλειάς με τα αρχαία θα κάνει τους Ρεμπέτες να συμμαχήσουν μαζί του, ώστε να βγάλουν από τη μέση τον Ιούλιο.