Στην αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς», η Ιουλία μαθαίνει ότι το παιδί που περιμένει θα είναι αγόρι και νιώθει μεγάλη ευτυχία και χαρά.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ανακοινώνει τα νέα στον Στάθη και είναι πολύ ευτυχισμένοι και οι δύο. Ο Στάθης στηρίζει την Ιουλία, συμβάλλοντας και στην μετεγκατάσή της στο σπίτι της στην Κηφισιά.

Καθώς περνάνε οι ημέρες, ο Στάθης γίνεται όλο και πιο προστατευτικός προς την Ιουλία. Αναζητούν μαζί μια οικιακή βοηθό, που θα τις δουλειές του σπιτιού και θα την βοηθήσει σε ό,τι ανάγκες προκύψουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Στάθης και στα μαχαίρια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στα επόμενα επεισό της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Αριάδνη και ο Στάθης βρίσκονται σε κόντρα λόγω της σχέσης της με τον Χρήστο, καθώς ο πατέρας της νιώθει ότι ντροπιάζει το όνομα της οικογένειας τους στην μικρή κοινωνία της Αρεόπολης.

Η Αριάδνη και ο Χρήστος δένονται όλο και περισσότερο, με τις συχνές συναντήσεις τους στον ξνα και με την αδυναμία τους να διατηρήσουν απόσταση στην ταβέρνα. Παρόλο που ο Χρήστος νιώθει ενοχές για την απιστία του, δεν μπορεί να αντισταθεί στο πάθος του για την Αριάδνη και της δίνει υπόσχεση να τον γάμο του. Από την άλλη, η Αφροδίτη δεν έχει ιδέα για τη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη και εκδηλώνει συμπάθεια προς την τελευταία.

Ο Στάθης, παρατηρώντας ότι η κόρη του είναι , αναζητεί τον άνδρα που έχει τραβήξει την προσοχή της. Η αποκάλυψη ότι ο άνδρας είναι ο Χρήστος τον συγκλονίζει, προκαλώντας την απογοήτευσή του για την Αριάδνη και αποφασίζει να της μιλήσει.

Ωσ, η Αριάδνη δεν πρόκειται να επιτρέψει στον πατέρα της να την ελέγχει. Επιμένει ότι ο Χρήστος είναι ο άντρας της ζωής της και ότι δεν θα αφήσει την αγάπη της να παρεμποδιστεί από οποιονδήποτε.