Σασμός: Τα χειρότερα ς Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες πλησιάζουν… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η βεντέτα φουντώνει και πάλι

Η θλιβερή είδηση του θανάτου της Έλενας διαδίδεται και ο Γιώργος , ενώ του δημιουργούνται νέες υποψίες που αφορούν την τύχη του Φαρμάκη. Ταυτόχρονα, η επιστροφή του Αντρέα συνεχίζει να προ τριγμούς στις σχέσεις μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Η και ο Αστέρης αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν απς τον Αντρέα και να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους. Παρόλα αυτά, ούτε οι απειλές της Μαρίνας ούτε οι λόγοι του Αστέρη καταφέρνουν να ηρεμήσουν τον Αντρέα. Έχοντας ήδη στο του ένα σχέδιο, οδηγείται σε συνάντηση με τον Μαθιό.

Ο Νικηφόρος, από την άλλη, βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο που τον πνίγει, καθώς δεν μπορεί να βρει εξηγήσεις σε όσα συμβαίνουν. Τελικά, καταφεύγει στον παπα-Μιχάλη, αναζητώντας λύση. Ο νεαρός αδυνατεί να διαχειριστεί τα αποκαλυπτικά γεγονότα των τελευταίων ημερών και επιθυμεί να απομακρυνθεί.

Στην προτροπή του παπα-Μιχάλη, αφήνει πίσω την Άνω Ποριά και εγκαταλείπει τον κόσμο για να βρει ειρήνη στο μοναστήρι. Η οικογένειά του αντιδρά με έκπληξη στην απόφασή του, ενώ η Βασιλική διατηρεί την ελπίδα ότι θα επιστρέψει κοντά της και όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Όσον αφορά τον Αντώνη, έχει πλέον στα χέρια του πληροφορίες που ξετυλίγουν το , ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Αντρέα με αποφασιστικότητα. Η παλιά τους έχθρα εξελίσσεται σε μια νέα σύγκρουση και τα χειρότερα φαίνεται να πλησιάζουν.