Σασμός – Ο θάνατος του Λάζαρου εξανάγκασε τις δύο οικογένειες να ξαναβυθιστούν στην παλιά τους έχθρα. Οι συγγενείς του θύματος διψούν για εκδίκηση, καθώς η αίσθηση αδικίας τους καίει βαθιά. Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ο Χρήστος επιβεβαιώνει ότι η Βασιλική φέρει ευθύνη για τον θάνατο του Λάζαρου και αποφασίζει να τη συλλάβει.

Σασμός – Παίρνουν εκδίκηση – Μπουρλοτιάζουν το αλουμινάδικο

Η σύλληψή της όμως δεν είναι παρά η αρχή μιας σειράς απρόβλεπτων γεγονότων. Οι Μουντάκηδες, μαθαίνοντας την κατάσταση, οργισμένοι για το γεγονός ότι η Βασιλική κρατείται για τον φόνο του δικού τους, απειλούν ανοικτά τον Μαθιό. Η απειλή τους είναι σαφής: δεν θα σταματήσουν μέχρις ότου εκδικηθούν και τον τελευταίο μέλος της οικογένειάς του. Ο Μαθιός ανησυχεί για την ασφάλεια της Βασιλικής και προσπαθεί να προφυλαχθεί από τις επιθέσεις των Μουντάκηδων.

Ζητάει ακόμα και από τον Αστέρη να προσέχει, αλλά η προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο αποδεικνύεται ανεπαρκής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστέρης είναι το επόμενο θύμα των εχθρών. Στο αλουμινάδικο, ο Αστέρης αντιμετωπίζει τη θανάσιμη επίθεση των Μουντάκηδων, ενώ εκείνος είναι ανυποψίαστος. Η επίθεση είναι βίαιη και η αντίδρασή του αργεί να έλθει. Σε λίγα λεπτά, το μαγαζί γίνεται μπουρλότο. Η Σάντρα, που έχει επιστρέψει στο χωριό, βρίσκεται στο σημείο της φωτιάς και προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Αστέρη.

Οι συγγενείς του ενημερώνονται και σπεύδουν να βοηθήσουν στη διάσωσή του. Όταν επιτυγχάνουν να τον βγάλουν ζωντανό, ο Μαθιός είναι πεπεισμένος ότι οι Μουντάκηδες ευθύνονται για τη φωτιά και έχουν εκτελέσει τις απειλές τους. Παράλληλα, η Θοδώρα και ο Γιώργος αντιμετωπίζουν τη δυσκολία της αποτυχημένης υιοθεσίας. Η απογοήτευσή τους είναι μεγάλη, αλλά μια ανακάλυψη αλλάζει τα πάντα: η Θοδώρα είναι ξανά έγκυος. Η είδηση αυτή τους γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ