Σασμός επόμενα επεισόδια – Οι παράνομες δραστηριότητες του Ευθύμη, στις οποίες συμμετείχε ως μυστικός αστυνομικός, και η απόκρυψη της δολοφονίας του Πάνου από τον Φαρμάκη, τον στοιχειώνουν. Ο Φαρμάκης, έτοιμος να αποκαλύψει τον Ευθύμη, βρέθηκε δολοφονημένος.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Γιώργος περνά στην αντεπίθεση

Τώρα, αντί για την εισαγγελέα Αιμιλία, ο Ευθύμης αντιμετωπίζει έναν φιλόδοξο νεαρό που επιθυμεί εκδίκηση από τον υπόκοσμο της Κρήτης για όσα συνέβησαν στον πατέρα του. Ο Χρήστος, αποφασισμένος να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Πάνου, επιδιώκει να αποδώσει ευθύνες, ακόμα και αν η αποστολή του Ευθύμη να διαλύσει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα λαθρεμπορίου όπλων στην Ελλάδα, ήταν η αιτία της δολοφονίας. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος ξεκαθαρίζει στον Αντώνη ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την αποπομπή του από το αστυνομικό σώμα.

«Αν έχω φταίξει, να πληρώσω», λέει ο Γιώργος, «αλλά ρίσκαρα τη ζωή μου για την επιτυχία της επιχείρησης. Μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, δεν χρειάζεται να μπλέξεις κι εσύ. Διαλύσαμε το μεγαλύτερο κύκλωμα παράνομων όπλων στην Κρήτη, και αυτό δεν θα γινόταν αν ακολουθούσαμε κατά γράμμα τους κανόνες, όπως πιστεύει ο Γιακωβάκης. Ξέρω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, έχω τα στοιχεία και την κάλυψη της προηγούμενης εισαγγελικής αρχής. Δεν θα επιτρέψω να με καταστρέψει ένας “άκαπνος” γραφειοκράτης».

Ο Γιώργος ζητά από τον Αντώνη να δώσει στον Γιακωβάκη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να απεμπλακεί από τις κατηγορίες και τις απειλές που εκτοξεύει εναντίον του για ανικανότητα και συγκάλυψη. Έτσι, ο Γιώργος είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους του και την επιχείρηση στην οποία συμμετείχε.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ