Σασμός: όνειρα του Αστέρη Αργυρώς φαίνεται να διαλύονται για μια ακόμα φορά…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα εσόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: επειγόντως στο νοσοκομείο

Αυτό συμβαίνει λόγω της άσχημης υγείας της γιαγιάς Ειρήνης, η οποία μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο μόλις δύο μέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο τους. Την στιγμή, η Θοδώρα βρίσκεται σε κρίση, καθώς κινδυνεύει να το παιδί που κυοφορεί.

Παράλληλα, αυξάνονται οι υποψίες για τον πραγματικό υπεύθυνο πίσω από τις μυστηριώδεις «επιθέσεις» του νεκρού Ευθύμη. Κάποιοι αναρωτιούνται αν ο Αντρέας Βρουλάκης, ο οποίος έχει πλησιάσει φιλικά την Εύα, γνωρίζει περισσότερα για τον θάνατο του αδελφού της.

Ο Σταμάτης, πρώην συγκρατούμενος με τον Βασίλη Σταματάκη, επισκέπτεται την Καλλιόπη και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον θάνατο του. Της δίνει ένα προσωπικό αντικείμενο του της και της αποκαλύπτει πως ο πραγματικός υπεύθυνος για τη δολοφονία ήταν ο ς Βρουλάκης.

Η αλήθεια για τον θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν κεραυνός. Η ζωή της ανατρέπεται για μια ακόμα φορά, την ώρα που ο Αντρέας, είναι θλιμμένος για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης και αναζητά κάποιον να μοιραστεί τη θλίψη του. Παράλληλα, η Εύα συνεχίζει να υλοποιεί τα σκοτεινά της σχέδια, προσεγγίζοντας τον Βαγγέλη, ο οποίος επιστρέφει στο οινοποιείο. Και η Μαρίνα ανησυχεί για την Αργυρώ, ο Αντώνης παίρνει μια πρωτοβουλία που θα εκπλήξει και τις δύο .

Οι σκιές του παρελθόντος ξυπνούν στην οικογένεια των Σταματάκηδων, καθώς η Καλλιόπη καλεί τους γιους της και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, τους ανακοινώνει την σοκαριστική αλήθεια: Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του πατέρα τους. Η βεντέτα ξανά ανοίγει, και ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται να ξεκινά.