Σασμός επεισόδια – Η Θοδώρα και ο Γιώργος σφραγίζουν το μέλλον τους με μια ημερομηνία γάμου, υπόσχοντας συγκινητικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια. Η ενέργεια αυτή αναζωπυρώνει την αγάπη τους, αφήνοντας την αγάπη να τους παρασύρει σε νέα μονοπάτα.

Σασμός επεισόδια – Ο Πολυπόθητος γάμος έρχεται

Αναγνωρίζοντας τον επικείμενο κίνδυνο, η Καλλιόπη ζητά υποστήριξη από έναν άνθρωπο που μπορεί να την καθοδηγήσει μέσα από την πρόκληση που διανύει. Ο Αντώνης και η Βασιλική αποκαλύπτουν την αλήθεια για τον Αντρέα, προσφέροντας νέα στοιχεία που αλλάζουν το παιχνίδι. Ο Δημήτρης ανησυχεί για τον Βαγγέλη και την κόρη του, φοβούμενος οτι θα επαναληφθεί το παρελθόν, ενώ ο Βαγγέλης αγωνίζεται να την κρατήσει μακριά από τον κίνδυνο του τζόγου. Η Αργυρώ προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τη Σάντρα, όμως η απομάκρυνση της την καθιστά πιο δυσάρεστη.

Παράλληλα, Η Στέλλα αναζητά εξηγήσεις από τον Χρήστο για την απομάκρυνση του, αμφισβητώντας τις απαντήσεις που λαμβάνει. Μεταξύ τους, η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν με το βάρος της αποκάλυψης για τον θάνατο του Λάζαρου, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την αναπόφευκτη αντίδραση που θα ακολουθήσει. Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, οι χαρακτήρες της σειράς βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και μυστήρια, υποσχόμενοι μια συναρπαστική συνέχεια που θα κρατήσει το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ