Σασμός εξελίξεις – Ο Μαθιός και ο Αστέρης αποκαλύπτουν στην μητέρα τους ένα απροσδόκητο σχέδιο: να εκδικηθούν τον Ανδρέα για τη δολοφονία του πατέρα τους, Βασίλη, που προκάλεσε ο ίδιος. Η Καλλιόπη, συγκλονισμένη από την είδηση, αναζητά βοήθεια από τον Παύλο Βρουλάκη, το μόνο άτομο που μπορεί να τη στηρίξει σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή.

Σασμός εξελίξεις – Παύλο σε ικετεύω, βοήθησε με

Παράλληλα, ο Αντώνης και η Βασιλική μαθαίνουν την αλήθεια για τον Ανδρέα από την Καλλιόπη και ανησυχούν για τις συνέπειες της επιστροφής του στην Άνω Ποριά. Οι προετοιμασίες για τον γάμο του Γιώργου και της Θοδώρας εξελίσσονται, ενώ η έντονη έλξη ανάμεσά τους παραμένει αναμμένη, παρά την άρνηση τους να την παραδεχτούν. Ο Δημήτρης φοβάται ότι ο Βαγγέλης έχει ξανακολλήσει την κόρη του στον τζόγο, αλλά στην πραγματικότητα προσπαθεί να την αποτρέψει, καθώς φαίνεται πως εκείνη επιθυμεί να επισκεφθεί τη λέσχη ξανά.

Η Στέλλα ζητά εξηγήσεις από τον Χρήστο για την αποχώρησή του από το Ρέθυμνο, αλλά δεν πείθεται από τις απαντήσεις του. Η Θοδώρα και ο Γιώργος ορίζουν την ημερομηνία του γάμου τους, ενώ η Βασιλική και ο Μαθιός ζουν με τον φόβο της αποκάλυψης της αλήθειας για τον θάνατο του Λάζαρου. Από την άλλη, η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σάντρα, αλλά εκείνη την αποφεύγει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ