Σασμός εξελίξεις – Η σειρά “Σασμός” υπόσχεται μια καθηλωτική συνέχεια με έναν εκρηκτικό χωρισμό στα προσεχή επεισόδια. Τελικά η Θοδώρα και ο Γιώργο ενώνονται με πολιτικό γάμο, ενώ η Αργυρώ αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη συνάντηση με τη Σάντρα και στη συνέχεια συζητά με τον Αστέρη.

Σασμός εξελίξεις – Μαθαίνει την αλήθεια και του δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Παράλληλα, ο Μανούσος αναζητά εξηγήσεις από τον Τηλέμαχο σχετικά με μια πιθανή καταγγελία στην αστυνομία, ενώ ο Χρήστος και η Στέλλα πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο. Ταυτόχρονα, ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει τη Μαρίνα να μην καταθέσει κατά του Μαθιού. Κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού της Θοδώρας και του Γιώργου, ο Τόλης εκφράζει τους φόβους του στον Μύρωνα για τη στιγμή που θα πρέπει να αποκαλύψει στη Λεμονιά την αλήθεια για το παρελθόν του, συμπεριλαμβανομένης της φυλακής όπου βρέθηκε κατηγορούμενος για τη δολοφονία της γυναίκας του που τον απατούσε πίσω απο την πλάτη του.

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως η Λεμονιά έχει ήδη ακούσει όλα τα γεγονότα. Η αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με το παρελθόν του Τόλη φέρνει την τελική ρήξη μεταξύ τους, καταλήγοντας στον χωρισμό του ζευγαριού. Μένει να δούμε αν ο χωρισμός τους θα είναι οριστικός και θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ