Σασμός εξελίξεις – Ο Αντώνης συλλαμβάνει τη Σάντρα σε μια ανατριχιαστική ανατροπή στη σειρά. Καθώς η ιστορία πλησιάζει στο τέλος της, οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις επιλογές που έχουν καθοριστεί για αυτούς από τους σεναριογράφους.

Σασμός εξελίξεις – Η Σάντρα συλλαμβάνεται

Ο Αντώνης αναγκάζει τη Σάντρα να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση, καθώς ανακαλύπτει ότι είναι υπεύθυνη για την κλοπή ενός πολύτιμου περιδεραίου που ανήκε στη Μαρίνα. Μετά την ενημέρωση στον Αντώνη, αυτός αποφασίζει να διερευνήσει την υπόθεση και αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από την κλοπή. Αν και η Σάντρα συλλαμβάνεται αμέσως, ο Αντώνης βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς η Σάντρα είναι η κόρη του Δημήτρη και οι πράξεις της είναι συνέπεια του εθισμού της στον τζόγο. Η Σάντρα συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς αντιμετωπίζει τη σύλληψή της και σκέφτεται το ενδεχόμενο της φυλάκισής της.

Το γεγονός αυτό την κάνει να συνειδητοποιήσει την εξάρτησή της από τον τζόγο. Συμφωνεί, λοιπόν, να πάει σε ένα κέντρο απεξάρτησης, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της εθιστικής συμπεριφοράς της. Οι εξελίξεις αυτές ταρακουνούν τη Σάντρα και την καθοδηγούν σε μια νέα πορεία ζωής, όπου πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της και να αναζητήσει την απελευθέρωσή της από τον εθισμό που την κρατάει δεμένη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ