Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος χτυπάει την Αμαλία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ενώ την ίδια ώρα η Μιράντα τους πιάνει στα πράσα την Αμαλία με τον Ντίνο. Το παράνομο ζευγάρι συναντιέται μια μέρα και ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί, χωρίς να αντιληφθούν πως τους παρακολουθεί η Μιράντα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Μιράντα πιάνει στα πράσα τους εραστές

Αυτή, σοκαρισμένη, φεύγει γρήγορα για να μην την δουν. Ταυτόχρονα, ο Χριστόφορος φτάνει στο γραφείο, ενώ η γυναίκα προσπαθεί να βρει μια δικαιολογία και φεύγουν. Η Μιράντα νιώθει πολύ πληγωμένη και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που είδε. Λίγες ώρες αργότερα, η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και ξεσπάει σε τεράστιο καυγά με τον Σίμο. Ο καυγάς ξεκινά όταν εκείνη τον πιέζει να πουλήσει το ποσοστό τους στον “Παράδεισο” στον Ντίνο. Ο Σίμος εκνευρίζεται και την κατηγορεί ότι τρέφει ακόμα αισθήματα για τον πρώην της.

Εκείνη αρνείται και στη συνέχεια ο Σίμος, χτυπάει την Αμαλία, αντιλαμβανόμενος αμέσως το λάθος του. Αντί να απολογηθεί, η Αμαλία του δίνει έναν όρο: αν θέλει να τον συγχωρέσει, πρέπει να πουλήσει το ποσοστό τους στον Ντίνο. Αναγκασμένος, ο Σίμος δέχεται. Το περιστατικό αυτό ανατρέπει τις σχέσεις και δημιουργεί περισσότερη ένταση στο πλέγμα των προσωπικών τους διαδρομών, προαναγγέλλοντας περαιτέρω εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ