Σασμός εξελίξεις – Καταιγιστικές εξελίξεις κυριαρχούν μέχρι το φινάλε της σειράς. Η Βασιλική απελευθερώνεται υπό περιοριστικούς όρους, ενώ η κατάσταση στην Άνω Ποριά μυρίζει μπαρούτι. Μέσα στη φυλακή, η Βασιλική ζει εφιαλτικές στιγμές, ιδίως όταν ένας άγνωστος άντρας, μεταμφιεσμένος σε αστυνομικό, της λέει «Έχεις χαιρετίσματα από τον Λάζαρο».

Σασμός εξελίξεις – Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά

Ο Γιακωβάκης αναλογίζεται πώς να χειριστεί την υπόθεση με την αλλοίωση του DNA της Βασιλικής, πιστεύοντας ότι ο Αντώνης ευθύνεται. Ωστόσο, ο Γιώργος αποκαλύπτει ότι εκείνος αλλοίωσε το DNA και όχι ο Φραγκιαδάκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μαθιός βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η αγαπημένη του είναι στη φυλακή, ενώ οι Μουντάκηδες ετοιμάζονται για νέα βεντέτα. Όταν ο Μαθιός αποσύρεται για να σκεφτεί, ο Μανούσος Μουντάκης τον απειλεί ότι θα χυθεί πολύ αίμα. Ο Χρήστος αποφασίζει να απελευθερώσει τη Βασιλική με περιοριστικούς όρους, και εκείνη πρέπει να δίνει παρουσία τακτικά στο αστυνομικό τμήμα.

Ταυτόχρονα, οι Μουντάκηδες σχεδιάζουν το επόμενο χτύπημά τους. Δύο μήνες μετά, τα πράγματα δείχνουν ήρεμα στην Άνω Ποριά. Η αστυνομία προστατεύει την οικογένεια Σταματάκη, ενώ οι Μουντάκηδες φαίνεται να έχουν υποχωρήσει, χωρίς να προβούν σε κάποια κίνηση. Η Βασιλική συνεχίζει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα, καθώς πλησιάζει η ώρα να γεννήσει. Ο Μαθιός είναι στεναχωρημένος, διότι η μέρα που θα παραδοθεί πλησιάζει. Εν τω μεταξύ, ο Γιακωβάκης αποσύρει τη φύλαξη από το σπίτι των Σταματάκηδων, δίνοντας ελεύθερο πεδίο στους Μουντάκηδες να κινητοποιηθούν ανενόχλητοι.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ