Σασμός εξελίξεις – Η Βασιλική αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα αναφορικά με τον θάνατο του Λάζαρου. Ωστόσο, αδυνατεί να αντιληφθεί τον κρυμμένο άσο που κρύβει ο Χρήστος. Βλέποντάς την ταλαιπωρημένη, ο εισαγγελέας της παραγγέλνει μια πορτοκαλάδα και εκείνη την καταναλώνει, αφήνοντας τα αποτυπώματά της στο ποτήρι.

Σασμός εξελίξεις – Αυτό είναι το πανούργο σχέδιο του Γιακωβάκη

Μετά την αναχώρησή της, ο εισαγγελέας βάζει το ποτήρι σε ένα σακουλάκι και δίνει εντολή για την ανάλυση του DNA. «Να γίνει ταυτοποίηση με το δείγμα που βρέθηκε στο κρησφύγετο, σε παρακαλώ και να με ενημε ρώσεις», θα της πει. Παράλληλα, η Μαρίνα μένει αλύγιστη από τον Μαθιό. Δίνει στον εαυτό του μία ημέρα για να παραδοθεί, αλλά απειλεί ότι θα εξομολογηθεί στον Αντώνη αν δεν το κάνει. Η γιαγιά Ειρήνη τον παροτρύνει να περιμένει για χάρη της κόρης του. Παρά την απόφασή του να παραδοθεί, η γιαγιά τον πείθει να περιμένει.

Κατόπιν, η γιαγιά αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι μίλησε με τον Μαθιό και του είπε να μην παραδοθεί. Επισημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθούν στην υγεία της Βασιλικής και στην ευτυχία του παιδιού τους. Αν και η Μαρίνα διαφωνεί, αποδέχεται την απόφαση της γιαγιάς. Καθώς ο Γιώργος και η Θοδώρα προετοιμάζονται για τον γάμο τους, η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τη Μαρίνα να μην προδώσει τον Μαθιό. Η αντιπαράθεσή τους είναι έντονη και δεν περνά απαρατήρητη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ