Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 90 – Η Θοδώρα αποφασίζει να υιοθετήσει το εγκαταλελειμμένο μωράκι και πιστεύει πως ένας λευκός γάμος με τον Τόλη αποτελεί την ιδανική λύση.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 90 – Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια

Παρόλα αυτά, ο Τόλης κρατάει τις σκέψεις του κρυφές. Αποκαλύπτει στον Γιώργο ότι η Θοδώρα τον αγαπά, χωρίς όμως να τον πιέζει για την υιοθεσία του παιδιού και τη συνέχεια της σχέσης τους, δεδομένου ότι δεν μπορεί να του χαρίσει ένα δικό του παιδί. Ο Γιώργος της κάνει πρόταση γάμου, αλλά η Θοδώρα δεν δίνει ακόμη απάντηση. Η αναμονή για το φύλο του παιδιού του Μαθίου και της Βασιλικής φτάνει στο τέλος της. Όμως, η χαρά τους διαταράσσεται από ένα μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια και κλονίζει τη σχέση τους.

Η Βασιλική έχει ακούσει τον Μαθίου να λέει στην Καλλιόπη ότι την κορόιδεψαν, πείθοντάς την πως εκείνη φταίει για τον θάνατο του Στεφανή, λόγω της αγάπης του για εκείνη. Της είχαν πει ότι η Καλλιόπη μάθαινε για τις σκέψεις αυτοκτονίας της Βασιλικής και ότι ο Μαθίους, προκειμένου να τη λυτρώσει, έγινε φονιάς. Όμως, ο Μαθίους δεν είχε ποτέ αυτή τη συζήτηση με τη μητέρα του. Τώρα, η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια και ο Μαθίους εκτοξεύει την οργή του προς την μητέρα του, για το τραγικό ψέμα που του είπε.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ