Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 115 116, 117, 118 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 115 116, 117, 118

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 115

H είδηση του θανάτου της Εύας διαδίδεται σιγά σιγά στην Άνω Ποριά, δημιουργώντας ανάμικτα συναισθήματα. Όλοι αναρωτιούνται ποιος έδωσε εντολή να πεθάνει στη φυλακή και το μυστήριο πυκνώνει. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει πως η Εύα δεν δολοφονήθηκε, αλλά αυτοκτόνησε, καθώς δεν άντεξε τον άδικο θάνατο του Σπύρου, του εργάτη που σκοτώθηκε όταν ανατινάχθηκε το αυτοκίνητο των Σταματάκηδων, με δική της εντολή. Προσπαθώντας να ελαφρύνει τις τύψεις της αρχικά έστειλε 300.000 ευρώ στην οικογένεια του εργάτη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να απαλύνει τις ενοχές της. Ο καφές με τη Σάντρα δεν εξελίσσεται όπως περίμενε Αργυρώ, οπότε αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα, για να την κρατήσει μακριά από τον Αστέρη, τα οποία θα αποκαλύψει σε ένα μόνο άτομο. Ο Χρήστος, από την άλλη, κάνει έκπληξη στη Στέλλα. αλλά της λέει κάτι που την προβληματίζει πολύ. Η Καλλιόπη καταφέρνει να βρει τον κουνιάδο της Ρούσσο Σταματτάκη στο τηλέφωνο και να τον ευχαριστήσει για τα λεφτά που έστειλε στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργάτη τους, αλλά η απάντησή του της προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς της λέει ότι δεν είναι αυτός ο αποστολέας των χρημάτων. Μένει άναυδη και θα κάνει τα πάντα για να μάθει την αλήθεια.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 116

Ο Μαθιός μιλάει για τη γιαγιά Ειρήνη και το μεγάλο μυστικό του, αλλά τη συζήτηση ακούει εμβρόντητη η Μαρίνα, η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι η πεθερά της δεν της αποκάλυψε ποτέ τίποτε. Παράλληλα, ο Χρήστος ανακρίνει πιεστικά τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να ολοκληρώσει την έρευνα γύρω από τον Μαθιό και τις σχέσεις του με την οικογένεια Φαρμάκη. Η Στέλλα παραδέχεται στον πατέρα της τα αισθήματά της για τον Χρήστο, ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, όπως κι αυτός, αλλά σκοπεύουν να κινηθούν προσεκτικά. Ο Αντώνης ενημερώνει τους Σταματάκηδες για την απόφαση του εισαγγελέα να διερευνήσει πολύ προσεκτικά όλες τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις του παρελθόντος. Μετά τη συνάντησή της με τη Σάντρα, η Αργυρώ ανακοινώνει στον Αστέρη ότι δεν επιθυμεί να αναπτύξει την παραμικρή σχέση μαζί της.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 117

Η οργή της Μαρίνας όταν μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή ξεχειλίζει και την οδηγεί στα άκρα. Αδυνατεί να δεχθεί πως η πεθερά της ιδίως, ενώ γνώριζε τα πάντα, δεν της αποκάλυψε ποτέ τίποτε. Η σύγκρουσή τους είναι πολύ σκληρή, καθώς αναβιώνει το σκληρό παρελθόν που έχουν μοιραστεί με τα φονικά από τις αλλεπάλληλες βεντέτες, «Εσύ φταις για όλα! Με τα μυστικά και τα ψέματά σου κατέστρεψες ζωές και οδήγησες στο θάνατο ανθρώπους, κρατώντας ζωντανή τη βεντέτα με όσα έκανες και όσα έκρυψες», λέει εξοργισμένη στη γιαγιά Ειρήνη. «Αλλά εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα. Ο Μαθιός θα πληρώσει για το φόνο του Στεφανή και τον άδικο χαμό του Πετρή μου, εξαιτίας του. Θα τον καταδώσω στον εισαγγελέα κι ας μη μου ξαναμιλήσει κανείς από την οικογένεια κι ας μην ξαναδώ κανέναν μπροστά μου», φωνάζει ασυγκράτητη, οδηγώντας την πεθερά της σε απόγνωση.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 118

Ο θάνατος της Εύας προκαλεί αναταραχή στο χωριό, καθώς τίθεται θέμα πού θα ενταφιαστεί. Ο Παντελής, παρορμητικός και επιπόλαιος όπως είναι, επιμένει πως δεν πρέπει να τη θάψουν στα χώματά τους. Ο Παύλος, όμως, υποψιάζεται ότι τα χρήματα για το θάνατο του Σπύρου, εκ μέρους των Σταματάκηδων, τα έδωσε η Εύα πριν αυτοκτονήσει. Στο μεταξύ, ο Γιώργος και η Θοδώρα, λίγο πριν από το γάμο τους, έρχονται πιο κοντά κι όλα δείχνουν ότι θέλουν και μπορούν να γίνουν πάλι κανονικό ζευγάρι. Μετά τις ταλαιπωρίες και τους θανάσιμους κινδύνους που αντιμετώπισαν, ο Χρήστος και η Στέλλα αποφασίζουν πως θέλουν να ακούσουν την καρ- διά τους και να είναι μαζί, ενώ και η Ντίνα με τον Βαγγέλη τα ξαναβρίσκουν. Ο Ρούσσος Σταματάκης, μετά το τηλεφώνημα της κουνιάδας του, της Καλλιόπης, αποφασίζει πως έφτασε η στιγμή να επιστρέψει στην Άνω Ποριά για να ξεδιαλύνει τα πράγματα, καθώς ανησυχεί για την εξαφάνιση του γιου του, Ανδρέα. Η επιστροφή του στο χωριό είναι αυτή που ωθεί τον Ανδρέα να εμφανιστεί και να συναντήσει το βιολογικό πατέρα του. Θέλει να ακούσει από το στόμα του την αλήθεια για το μεγάλο έρωτα που μοιράστηκαν με τη μάνα του, Μαρία Βρουλάκη, και τον άδικο και πικρό χωρισμό που αναγκάστηκαν να υπομείνουν εξαιτίας των οικογενειών τους, ο οποίος οδήγησε στην αυτοκτονία της μητέρας του

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  119 120, 121, 122

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ